Sista blogginlägget

Det här blir sista inlägget jag skriver före jag åker iväg! Ska inte gå så sent och lägga mig ikväll eftersom jag ska stiga upp klockan halv 6 imorgon och göra mig klar, jag kommer ju som sagt inte kunna blogga före jag är framme hos mormor och morfar. Ni får ha det så bra så hörs vi sen när vi hörs.

Packa

Ska egentligen packa nu men istället sitter jag och kollar på sjukt snygga kameraremmar. Min egen kamera är ju sönder så får låna pappas, men det suger för jag måste skärpa manuellt och eftersom vi åker till danmark imorgon så hinner jag ju inte få min egen fixad. Istället för att skriva ett långt och tråkigt inlägg så ska jag nog börja packa, hatar verkligen att packa för jag vet liksom aldrig vad jag ska ta med mig så alltid lämnar jag något hemma. Är jag den ända som hatar att packa? 

Långt inlägg

Idag när mamma kom hem från jobbet åkte vi till stugan. Solen sken och det var ganska varmt faktiskt, först åkte vi båt in till butiken och sedan kom vi tillbaka och grillade. Blev lite kyligt mot kvällen så vi värmde bastun. Tog även sommarens första dopp, fyfan så kallt det var, höll på att dö. Åkte hem typ klockan 11. 
Btw, mamma hade failat med nått så istället för att åka söndag kväll startar vi redan tidigt på morgonen. Det betyder att vi ska åka från stockholm till göteborg på natten så åker inte via Abdallah, utan istället åker jag dit en och stannar en natt påväg hem från danmark. Längtar ihjäl mig efter att få träffa honom, seriöst det är bara en och en halv vecka kvar, + att jag kan vara där längre än bara typ två timmar (iofs är en dag sjukt lite med tanke på att det kan gå en lång tid innan jag får träffa honom igen).

Danmark på söndag

Tänkte lite igår och jag valde att jag ska berätta vad som har hänt. Jo, vi har fört vår hund tillbaka till uppfödaren. Vi älskade den jätte mycket men det gick bara inte att ha kvar den mera. Det var helt enkelt inte rätt hund för vår familj. 
Nu till något annat, på söndag kväll åker vi med båt över till sverige och sedan kör vi bil ner till göteborg och åker över till danmark med färja. Tror nog att jag har internet hos mormor och morfar så då bloggar jag ibland när jag kan. Jag hoppas verkligen det blir bra väder nästa vecka.

Älskar dig

Har hänt en sak idag som jag inte riktigt känner för att skriva i bloggen tyvärr, har gråtit massor och vet inte riktigt hur bloggningen kommer bli nu. Ska försöka blogga som vanligt men vet inte hur det kommer gå somsagt..är väldigt glad att jag har världens finaste pojkvän som finns där för en. Älskar dig. ♥

Åker hem idag

Yes, idag åker jag hem till mamma och till min egen säng. Packade lite snabbt de sista sakerna nyss och nu sitter jag och kollar tumblr haha (what else?). Först åker jag då till pappa och senare hem. Hoppas att mamma har med min älskade fanni till buss stationen när hon hämtar oss för har verkligen saknat min lilla hårboll.

www.decembersmoke.tumblr.com

Skaffade en ny tumblr för någon dag sedan, den har mera bilder på kläder osv. Såklart använder jag båda. Är verkligen beroende av tumblr, finns så mycket fint där. Om någon av er har tumblr så får ni jätte gärna säga er så kan jag kolla dem.
BESÖK MIN NYA TUMBLR HÄR. 

You are a cinema, I could watch you forever

Var nyss hos några kompisar som har stuga här på samma ö, först åt vi och sen satt vi och pratade och spelade kort, mysigt var det. Sitter nu och lyssnar på musik och sörjer att det bara är 43 minuter kvar av min spotify tid. 

Your smile, asdfghjkls

Här är bilderna på rosorna i förra inlägget, men i färg denna gången. Sitter just nu i min säng och lyssnar på musik, tror att vi kanske åker hem till pappa idag men jag vet inte. Imorgon åker jag iallafall till mamma. Nu ska jag inte göra ett långt tråkigt inlägg så säger hejdå nu. 

I found shelter

Bilden är från idag! Har fått massa myggbett nu, var ute med båten! Vattnet var spegelblankt och solen höll på att gå ner, så himla vackert. På onsdag åker jag hem till mamma och på söndag åker jag till danmark. Ska först träffa Abdallah (längtar ihjäl ok) och sen i danmark träffa Sofie & Mathilde (längtar ihjäl till det med). Dör typ för är så glad, trodde först jag skulle åka dit i slutet av sommaren. 

Roses

Var ute idag och tog några bilder, det här är första delen av rosorna. Har tre till som jag visar i ett annat inlägg. Det är förresten meningen att det ska vara brus i bilderna. Tycker det blir ganska fint med svartvita brusiga bilder.

Ny design

NY DESIGN! Igen haha, men fick värsta idén på morgonen så satte mig och började fixa lite i ps sen kodade jag den, tog flera timmar men äntligen är jag klar! Ändrade font i inläggen och tycker det blev ganska snyggt! Får se hur länge jag har kvar denna, tröttnar ju ganska snabbt haha. Nu ska jag iallafall gå ut och ta lite bilder, visar när jag redigerat dem. 

You and I

Idag när vi skulle åka in till stan för att handla märkte vi att båten var borta, vi gick till grannarnas och fick låna deras, när vi åkte över till andra sidan då så var båten där. Det var tur, men jag frös så in i helskotta och det regnade. Sen när vi satt i båten påväg tillbaka var golvet fyllt av vatten och så tappar jag telefonen ner i vattnet. Woop duktigt anna. Somtur fungerar den nu för hade skal på så det kom inte så mycket vatten på självaste telefonen.

You are my wonderwall

Här på stugan har vi tre stycken gamla kartor på väggarna, tycker dom är jätte snygga och vill ha en sådan hemma också! Tog iallafall bild på den som är i sovrummet igår och lade till texten i photoshop då. Vaknade förresten ganska nyss och här sitter jag och lyssnar på Ed igen haha. När pappas kompisar kommer tillbaka hit med bilen ska vi fara in till stan en sväng, måste köpa en b&j. Seriöst har varit så himla sugen på en sedan jag vet inte när. Det var meningen att det här inlägget skulle bli kort, men nej så blev det ju inte.

Stuck in her daydream

Tog dessa bilder igår, tycker fjädrar är ganska fina. Funderade på att redigera svartvitt men fick bli den här typen av redigering den här gången, gillar faktiskt det ganska mycket. Sitter iallafall och lyssnar på Ed Sheeran nu, favoritlåten av honom är The A Team. Klicka på hjärtorna nedanför så får ni lyssna på en av hans låtar. 
♥♥♥♥♥♥♥

Solnedgång

Tidsinställt inlägg pga är på stugan.
Tog bilderna när vi var påväg ner från bergen i turkiet. Vi hade varit till en stor grotta och solen lös himla fint när vi var påväg tillbaka till staden! Stannade många gånger med bilen och tog bilder.
 

På stugan

Är på stugan nu men pappa har fixat internet så kan blogga från datan nu, på denna bloggen! Förresten, min blogg är nog väldigt ful med bilderna i inläggen, har aldrig riktigt hittat någon stil som är "mig" när jag redigerar, så jag testar lite olika stilar nu och försöker komma fram till någon. 

Devote

Skaffade nyss en blogg på devote. Den kommer va lite mera personlig och inte ha så mycket bilder från min kamera liksom. Mer mobil bilder, mera text och helt enkelt mera personligt. Från devote kan jag dessutom mobil-blogga vilket är bra för då kan jag nog blogga när jag är på stugan också. Kommer fortsätta här ändå såklart.
BESÖK BEYONDRARITY.DEVOTE.SE ! 

Sommar feelings

Åkte in till stan imorse för pappa hade varit på möte! Det är rätt fint i huvudstaden på sommaren faktiskt. Vädret är helt fint också, skulle dock få blåsa lite mindre. Köpte lite gott med syster också sen!  Ska åka till farmor imorgon, hon har nyss opererats och så. Sen åker jag till hennes stuga och Amanda kommer dit så firar midsommar där. Stannar över helgen så har troligen inte internet men kanske fixar tidsinställt med bilder från turkiet. Btw så har jag fått några anonyma kommentarer, det är mycket lättare om ni skriver namn/lämnar bloggadress eller email så jag kan svara. 

Shopping från Turkiet

Hollister munkjacka, vita låga converse, rayban's, armband och en onepiece! Köpte inte så himla mycket men är iallafall nöjd! Fick 10 stycken armband för 2 € haha. Har gett ett till pappa och har dessutom fått två av några på stan i Alanya.

Tillbaka från turkiet

Är tillbaka från Turkiet nu! Klockan fem inatt startade bussen mot Antalya, tog två timmar att åka dit! 
Var, och är, himla trött..saknar faktiskt värmen ganska mycket kan jag säga..jaja shit happens två veckor gick snabbt men har ännu ett nästan helt sommarlov framför mig! Har tagit bilder på allt jag köpte så fixar ett inlägg snart, har också en massa andra bilder som jag visar sen!

I turkiet

Hej på er! Sitter just nu uppe på hotell rummet och har tillgång till internet. Det är helt underbart här och dagarna bara flyter förbi. Vi har solat en massa och jag har tyvärr bränt ungefär hela kroppen haha. Det svider sjukt mycket så jag måste hållas i skuggan nu. Vädret här är verkligen varmt, ca 28 grader i skuggan eller något. Idag har vi varit ut med en båt och det var skoj. Såg delfiner också. Nu ska jag nog avsluta inlägget.
Saknar dig Abdallah ♥ 

Turkiet inatt

Har ställt in väckarklockan på 03:30 nu och ska snart lägga mig så jag orkar stiga upp! Taxin kommer och hämtar oss klockan 4 inatt och för oss till flygfältet. Börjar verkligen ha resefeber nu haha. Har kollat lite hur vädret kommer vara där och visar 28 grader imorgon. Jag har tyvärr inte hunnit fixa några tidsinställda inlägg som jag hade tänkt så bloggen får verkligen stå tom nu i två veckor. Nu måste jag nog försöka sova så jag orkar stiga upp så tidigt haha. Ni får alla ha det jätte bra och så hoppas jag nån ännu är kvar och vill läsa min blogg när jag kommer tillbaka. Kommer ha massa bilder att visa.

Utmanad

Catrine utmanade de som ville att svara på dessa frågor och hade lite tråkigt så jag gör det.
Regler:
-Svara på de 11 frågorna någon ställt till dig och lägg upp dem på din blogg.
-Hitta på 11 nya frågor och utmana 11 personer.
1. Vad stod det i ditt senaste sms och från vem var det?
Det var från Abdallah och det stod "Annaaa vart försvann du??!"
2. Om du var ett djur... vilket djur hade du helst velat vara?
En katt, för dom är så mysiga liksom. Dom sover ju mest typ.
3. Hej, jag heter Bill Gates och ger dig nu 1 miljon kronor, vad tänker du göra med dem?
Köpa ett macro objektiv & ny kamera, shoppa och spara.
4. Vilka "kända" människor har du sett in real life?
Kommer faktiskt inte på någon speciellt känd människa jag skulle ha träffat.
5. Samlade du på något när du var liten, i så fall, vad?
Minns inte att jag skulle ha samlat på något.
6. Är du beroende av något? Vad?
Mobilen, tumblr, vatten & musik.
7. Vad hade du gjort om du var helt ensam kvar på jorden?
Blivit psykad och deprimerad.
8. Vilken måtlid på dygnet är den bästa måltiden?
Kanske frukosten, äter inte så mycket på vardagarna till frukost. Men på helgerna äter jag mera.
9. Om du blev tvingad att tatuera in en tre centimeters bred spindel någonstans på kroppen, var skulle du placera den?
I nacken tror jag.
10. Om du hade blivit erbjuden en plats i Big Brother, hade du deltagit?
Nej det hade jag nog inte haha.
11. Visa en av dina favoritbilder.
Har faktiskt ingen favorit bild tror jag så väljer bara ut några random. Den längst ner var min favorit förut, vet inte varför haha.

Jag utmanar alla som vill svara på de här frågorna. [om du väljer att göra utmaningen så får du gärna länka till inlägget där du svarat på frågorna]
1. Om du skulle tvingas bära en outfit resten av ditt liv, vilka kläder skulle du välja?
2. Finns det något du inte skulle kunna leva utan? (luft, mat och sånt räknas inte)
3. Om du bara hade en dag på dig att leva, vad skulle du villa göra då?
4. Leva utan tv och musik eller dator och mobil?
5. Resa till cypern i två veckor eller england i en vecka?
6. Hur svarar du i mobilen när någon ringer?
7. Om du skulle få resa vart du ville i en månad med någon person, vart skulle du resa och med vem?
8. Favorit glass?
9. Ha längre sommarlov eller längre jullov?
10. Om du skulle tvingas till att färga en onaturlig färg och ha den färgen resten av ditt liv, vilken färg skulle du välja?
11. Om någon skulle säga åt dig att du slipper gå i skola resten av ditt liv skulle du tacka ja?
1. Om du skulle tvingas bära en outfit resten av ditt liv, vilka kläder skulle du välja?
2. Finns det något du inte skulle kunna leva utan? (luft, mat och sånt räknas inte)
3. Om du bara hade en dag på dig att leva, vad skulle du villa göra då?
4. Leva utan tv och musik eller dator och mobil?
5. Resa till cypern i två veckor eller england i en vecka?
6. Hur svarar du i mobilen när någon ringer?
7. Om du skulle få resa vart du ville i en månad med någon person, vart skulle du resa och med vem?
8. Favorit glass?
9. Ha längre sommarlov eller längre jullov?
10. Om du skulle tvingas till att färga en onaturlig färg och ha den färgen resten av ditt liv, vilken färg skulle du välja?
11. Om någon skulle säga åt dig att du slipper gå i skola resten av ditt liv skulle du tacka ja?
EDIT: Märkte att inlägget kom upp alldeles för sent haha..

Packat allt nu

Har packat klart nästan allt nu förutom datan och det. Ska packa det sista imorgon och på eftermiddagen åker jag buss till pappa. Börjar faktsitk få lite resefeber nu ändå. Ska liksom åka till flygplatsen klockan fyra imorgon natt. En sak som suger är att jag inte kommer ha något internet på mobilen varken i flyget eller i turkiet. Kommer sakna min finaste väldigt mycket under de här två veckorna...men jag får väl försöka överleva bara.

I have never felt this way

Städare garderoben igår och känns som om jag knappt har några kläder kvar. Fast det kanske är bra när jag alltid har så svårt att välja kläder och det tar minst en halv timme för mig på morgonen. Är ensam hemma just nu med syrran eftersom mamma och hennes man jobbar tills midsommar. Ska snart börja lägga fram kläder och sånt jag ska ha med till resan. Finns inget värre än att packa (eller jo det finns det nog). Jag vet liksom aldrig vad jag ska ta med för kläder, tar nog inte med så mycket eftersom jag antagligen kommer shoppa mig fattig där haha.

Ny design

Ny är den nya designen klar! Headern är bara tillfällig. Har också fixat en egen ikon i webbadress fältet + en bild i menyn. Ska kanske fixa en liten presentation i menyn också. Men det väntar jag med för har funderat på att byta blogg. Har redan en färdig med namn men den har ingen design så tänkte fixa lite där först. Är så trött på dethär namnet liksom, vill ha något kortare. Sitter just nu med rosa hårfärg i, ska färga håret igen eftersom den rosa färgen redan tvättats ur. Kommer nog inte ha rosa kvar sen när jag kommer hem från turkiet.

Detaljer från mitt rum

Ville fota något men det är så dåligt väder så tog lite bilder på olika saker i mitt rum. Ankan på den fjärde bilden har jag fått av min pappa. Han har gjort många såna men i olika färger och med olika mönster och så. Jag har en i lila och min syster har en i grön. Ska göra en ny design nu eftersom jag tycker denna är totalt hemsk haha.

Svar på kommentar

Efter som de inte hade lämnat någon blogg adress eller email adress så svarar jag här istället haha.
Tack! haha tycker dock inte jag..Ja jag hade det sådär, hade luggen fast för hade tänkt locka hela håret men det hade jag inte tid med så hann bara locka luggen och det såg mupp ut haha.

Baby can I hold you?

Victoria for hem lite före elva idag och jag hade tänkt gå tillbaka och sova men fick inte sömn. Kom på att jag borde börja packa lite eftersom jag åker till pappa på tisdag. Min garderob var en total katastrof så jag tog ut alla kläder på golvet och började sortera och vika dem. Har ännu kvar två hyllor och sen ska jag börja kolla lite vad jag ska ha med till turkiet. Blir som himla kul att slippa bort från detta väder. Det regnar liksom hela tiden och det är kallt. Vi har inte fört min kamera in för reparation så får låna en av pappas kameror när vi är i turkiet. Får verkligen hoppas att min går att laga för annars vet jag inte vad jag ska göra. Har inte råd att köpa ny och jag suger på att spara pengar.

http://lol-sotrue.tumblr.com

Den här tumblr-sidan är bara för rolig. Seriöst älskar att kolla såna tumblrs som verkligen stämmer in på en. Valde ut några som jag känner ingen mig på haha.

Äntligen är dagen jag väntat länge på här

HELL YEAH! ÄNTLIGEN HAR JAG SOMMARLOV! Bjuder på en ful bild på mig från idag bara för att jag inte har någon bättre tyvärr. (förlåt om ni får mardrömmar nu)
Idag var det då avslutning och trots vädret så är jag himla glad just nu för att jag har ett långt skönt sommarlov framför mig. Tycker lite synd om alla som tar studenten i det här vädret. Om några timmar kommer Victoria hit, hon ska stanna övernatt.

Hello june

Tumblr_lm1qb8tuvz1qbl93mo1_500_large

Första juni idag då. Är fortfarande hemma och sjuk, men är på bättrings väg. Det är avslutning imorgon så ska nog gå dit trors att jag inte är helt frisk ännu. Får betyg också, är jätte nervös och tror inte de kommer gå så bra tyvärr. På onsdag åker jag till turkiet, WOHO är super taggad. Nu ska jag fortsätta vila och snart ta en kopp te.

 


RSS 2.0